ARTICOLe

Moda şi semnele zodiacale

Putem constata cu uşurinţă, urmărind manifestarea personalităţii că, în funcţie de apartenenţa la o anumită zodie, există tendinţe predominante către o anumită ţinută vestimentară. Cum aceste trăsături dau o notă distinctă tipologiilor zodiacale, considerăm că este util să facem o prezentare succintă a predispoziţiilor naturale, pentru a sugera modelele care reprezintă cel mai fidel componentele individuale. Ceea ce nu trebuie nici să şocheze nici să complexeze! Fiecare cu gustul, temperamentul şi personalitatea sa!  Moda este doar o consecinţă concretă a oricăror analize astrologice.  

Berbec: Are o slăbiciune pentru vestimentaţia în culori vii. Îi plac combinaţiile vizibile şi excentrice; nu rareori se poate vedea o femeie Berbec îmbrăcată într-o magnifică blană, de vulpe de exemplu, cu... un ceas modest, intens colorat!

 Taur: Exigentă şi grijulie în alegerile sale; poartă cu aceeaşi dezinvoltură o pereche de blue-jeans sau un costum „ultraşic“. Este atrasă de tot ce este moale şi mătăsos şi este înnebunită după cămăşi şi bluze.

Gemeni: Pentru coliere, brăţări şi tot felul de accesorii colorate, prietenele noastre mercuriene sunt gata de orice nebunie. Mici flori ştrengăreşti, ursuleţi, desene, inscripţii umoristice şi desene naive sunt frecvent aplicate pe bluzele şi pantalonii lor.

 Rac: Culori stinse şi tonuri pastelate pe ţesături fine, adoră pluoverele şi hainele largi, preferînd lâna, caşmirul şi stofele.


Astrograma Natală

Pornind de la datele unei persoane
(ziua naşterii, ora şi localitatea),
se analizează şi se interpretează, punctual,
poziţiile planetelor din semne
şi case,
precum şi aspectele formate între acestea.
Pentru a ajuta consultantul care nu este iniţiat
în domeniu, sunt oferite toate explicaţiile
necesare pentru a înţelege
temeiurile de interpretare ale astrologiei.
Mesajul astrogramei este:

Cunoaşte-te pe tine însuţi!
Revista are 32 de pagini în format A5.

citeşte mai mult...

 
Compatibilităţi parteneriale

Programul se adresează în special acelora care sunt preocupaţi de întemeierea unei relaţii parteneriale durabile în cadrul unei căsătorii.
Revista este structurată în 5 părţi.
Se analizează mai întâi
prototipul zodiacal, iar apoi înclinaţiile generale ale fiecărui partener. Sunt analizate influenţele Casei a VII-a
(a căsătoriei), precum şi ale lui
Junon.
Este studiată apoi
Sinastria (compararea celor două hărţi natale), după care este alcătuit un Test de compatibilitate şi concluziile care se pot extrage din acesta. 
În final se studiază
Harta compusă, care face referiri la felul cum se va dezvolta relaţia.
Revista are
28 de pagini în format A5.
 

citeşte mai mult...Leu: Aur şi paiete. Femeia-Leu nu se gîndeşte niciodată la cât cheltuieşte  şi caută accesoriile cele mai strălucitoare (de la ceasuri până la lenjeria de corp) pentru a fi atrăgătoare şi ameţitoare ca niciodată. Briliante în ţinută ca şi în viaţă!

Fecioară: Culori sobre şi tonuri pastelate domină garderoba Fecioarei. Pete de culori vii cu tente închise, spre negru.  

Balanţă: Fonduri pastelate şi boabe ca de mazăre. Foloseşte pălăria anilor ‘30, uneori ornată ca un voal, datorită tendinţei de a se lăsă învăluită în mister. Exigenţe rafinate pentru un semn căruia nu-i place să se amestece la... masa celor mulţi, dar căutând a se remarca prin originalitate şi... discreţie.

Scorpion: Culori închise şi preferinţă pentru ţesăturile mulate pe corp; plăcerea jambierelor şi ţinutei super-sexy! „Arăt, ascund...“ iată ce iubesc cel mai mult amantele acestui semn în jocul modei!

 


Scrieţi un mesaj !
 


 

Săgetător: Moda sport, este „ceaşca lor de ceai“! Franjuri stil western, cămăşi mari, în carouri, cizme... Arcaşul zodiei îşi pregăteşte săgeţile şi se joacă de-a indienii. Chiar şi la vîrsta maturităţii continuă să se îmbrace ca o adolescentă.  

Capricorn: Deşi pare pregătită pentru funeraliile cuiva, o puteţi observa vopsindu-şi părul în toate culorile. Urmează de regulă o modă întunecată. Altfel spus, este moderată şi preferă a se ţine departe de moda... momentului, cu toate accesoriile care se impun.  

Vărsător: Bizară şi anticonformistă, uranusiana nu-şi alege hainele, dar se poate ghici ceea ce gîndeşte după ceea ce poartă. Culori electrizante şi predilecţia pentru ceasuri-fantezie cu mecanisme sofisticate. Este în contact cu viitorul!  

Peşti: Colecţionează hainele ca pe nişte obiecte curente. Îşi face din felul de a se îmbrăca o artă şi reuşeşte să-şi exprime originalitatea. Eleganţă pînă la detaliu, de la coliere la ciorapi... nimic nu este lăsat în voia soartei!


Prognoza progresată

Una dintre cele mai consacrate metodă de prognoză este prognoza progresată.
Ea se bazează pe principiul următor: la o vârstă oarecare a subiectului, să spunem 32 de ani, se calculează harta obţinută cu 32 de zile după naşterea acestuia. Noile poziţii planetare se numesc progresate.
Se compară poziţiile
planetelor progresate faţă de cele natale şi se obţin astfel informaţii pentru un întreg an calendaristic.  Anul calendaristic poate fi împărţit în luni astrologice prognoza propriu-zisă constând în analizarea punctuală a aspectelor formate.
Este vorba deci, de o prognoză stabilită la nivelul unei luni pe durata unui an calendaristic.
Prognoza poate începe cu orice lună a anului,
aceea solicitată de consultant.
Revista are un număr variabil de pagini, în funcţie de numărul şi importanţa aspectelor formate.
Ea poate avea, uzual, între
28 şi 32 de pagini  
în format A5
(dar nu mai puţin de 24).

citeşte mai mult...

Berbecului nu-i plac culorile prea deschise şi îşi schimbă gusturile după starea de spirit. Balanţei şi Taurului le plac să se învăluie în ţesături moi şi îngrijite.
Racul este, fără tăgăduinţă, adeptul lucrurilor frumoase, fie că sunt de
cumpărat sau de... admirat! Cu acest semn, Peştii au un punct comun: le este imposibil să reziste atunci cînd văd o haină atrăgătoare... trebuie să o cumpere imediat!


Manualul astrologului
"Secretele astrelor"

Cartea înglobează atât noţiunile de astrologie necesare unei interpretări, cât şi
Tabelele aferente întocmirii unei astrograme
.
De aceea, putem vorbi de un
Manual
adresat unei persoane dornice
să descifreze din tainele astrologiei.

Volumul cumulează existenţa a trei cărţi: Interpretările astrologice şi formulele de calcul, Efemeridele 1901-2050 şi Casele Cerului (date din grad în grad de la 0 la 66 grade latitudine).  

citeşte mai mult... 


Calendar astrologic personalizat

Pornind de la datele unei persoane
(ziua naşterii, ora şi localitatea), se întocmeşte un calendar în care sunt vizate tranzitele Soarelui, ale Lunii şi ale planetelor "rapide" Mercur, Venus şi Marte. Se obţine astfel o prognoză zilnică prin care consultantul îşi poate aprecia propriul horoscop.

citeşte mai mult...


Topul zodiilor

Consultanţii fideli ai horoscoapelor „zilnice” 
pot afla cu această ocazie
că astfel de prognoze, de fapt,
 nu există!!!
Se întâmplă adesea, ca timp de mai bine de
2 zile consecutive, poziţiile corpurilor cereşti din semnele zodiacale să fie aceleaşi.

[...] Algoritmul de calcul, aici prezentat,
se bazează pe o inovaţie:
există o legătură între planete, aspecte
şi celebrul „număr de aur” al antichităţii.

citeşte mai mult...

 

 

 

                                             Home
Astrograme                        Astrograma natală    Compatibilităţi parteneriale   Prognoza progresată
Secretele astrelor             Manualul astrologului
Calendar                            Topul zodiilor    Calendar astrologic personalizat
Oferte şi promoţii            Astrograma natală   Manualul astrologului   Compatibilităţi parteneriale   Prognoza progresată   Calendar astrologic personalizat
Caleidoscop                      Astronomie   Astrologie   Articole   Zodiac
Contact                              Blog    Chat-Forum   Despre noi...

 

© Copyright eAstrogramA 2009-2010
All rights reserved

PageRank Checking Icon

  

  Astrograme, Manual de astrologie, Calendar astrologic personalizat, Topul zodiilor Top66 Statistici Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online Horoscop Galerie foto - Roportal Astrologie publicitate online, web design si promovare pe internet www.index2000.ro  Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web

  Director web Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri SEO Romania

 
Matrimoniale
Director Web Santamia    www.startaici.ro   Alexa Toolbar

Afaceri