ARTICOLe

Mersul şi timbrul vocal

Īntr-un studiu realizat de doi cercetători de la Universitatea Sussex din Marea Britanie s-a analizat relaţia dintre trăsăturile feţei şi personalitate. Ideea a fost avansată pentru prima oară chiar de către biologul Charles Darwin, şi preluată pe scară largă īn diferite tehnici curente.

Autorii studiului au publicat rezultatele cercetărilor lor, bazate pe date statistice, conform cărora caracterul persoanelor este legat de trăsăturile faciale, respectic cei cu trăsături alungite ale feţei diferă de cei cu feţe scurte, pătrate. Lungimea feţei a 40 de indivizi, dintre care 20 cu maxilarul scurt şi 20 cu maxilarul lung, a fost măsurată cu ajutorul razelor X īn laboratorul dentar. După radiografie, cei 40 au completat un formular complex, care conţinea caracteristici ale personalităţii fiecăruia. Deşi membrii celor două grupuri erau de sexe, vārste şi clase sociale diferite, s-au observat asemănări remarcabile īn ceea ce priveşte personalitatea celor cu trăsături faciale similare.

Astfel, conform testului, cei cu trăsături faciale alungite sunt mai veseli, agresivi, mai impulsivi şi mai sinceri. Pe de altă parte, cei cu maxilare scurte sunt mai capricioşi, mai supuşi, mai precauţi, disciplinaţi şi calculaţi. .


Astrograma Natală

Pornind de la datele unei persoane
(ziua naşterii, ora şi localitatea),
se analizează şi se interpretează, punctual,
poziţiile planetelor din semne
şi case,
precum şi aspectele formate īntre acestea.
Pentru a ajuta consultantul care nu este iniţiat
īn domeniu, sunt oferite toate explicaţiile
necesare pentru a īnţelege
temeiurile de interpretare ale astrologiei.
Mesajul astrogramei este:

Cunoaşte-te pe tine īnsuţi!
Revista are 32 de pagini īn format A5.

citeşte mai mult...

 
Compatibilităţi parteneriale

Programul se adresează īn special acelora care sunt preocupaţi de īntemeierea unei relaţii parteneriale durabile īn cadrul unei căsătorii.
Revista este structurată īn 5 părţi.
Se analizează mai īntāi
prototipul zodiacal, iar apoi īnclinaţiile generale ale fiecărui partener. Sunt analizate influenţele Casei a VII-a
(a căsătoriei), precum şi ale lui
Junon.
Este studiată apoi
Sinastria (compararea celor două hărţi natale), după care este alcătuit un Test de compatibilitate şi concluziile care se pot extrage din acesta. 
Īn final se studiază
Harta compusă, care face referiri la felul cum se va dezvolta relaţia.
Revista are
28 de pagini īn format A5.
 

citeşte mai mult...Un alt studiu efectuat īn Statele Unite de către doi profesori universitari asupra cātorva sute de subiecţi demonstrează că oamenii se pot īmpărţi īn grupuri avīnd caracteristici de personalitate comune potrivit preferinţelor lor culinare.

Cercetătorii au īmpărţit alimentele īn cinci categorii. După ce au stabilit preferinţele gastronomice ale individului, au analizat stilul de viaţă al persoanei. Īn cele din urmă au descoperit c㠄tipurile de personalitate“ se īncadrează neaşteptat de bine īn cadrul categoriilor gastronomice create.

De exemplu, clasa gurmanzilor, cărora le plac icrele negre şi stridiile, au tendinţa de a fi atenţi la toate amănuntele, preferīnd automobilele rapide şi un stil de viaţă somptuos.

Vegetarienii şi cei care consumă doar alimente produse īn mod natural par să fie lipsiţi de spirit competitiv, sunt de tip cerebral şi īn unanimitate se īmpotrivesc energiei atomice. Vegetarienii se consideră plini de farmec, dar au tendinţa de a fi ipohondri.

 


Scrieţi un mesaj !
 


 

Cei cărora le place să mănīnce „la botul calului“ au fost mai greu de definit, dar ei par să fie religioşi, conservatori, avīnd un spirit competitiv.

Tipurile zodiacale prezintă particularităţi īn ceea ce priveşte mersul, mimica, vocea sau strīngerea māinii. Enumerăm cāteva dintre aceste trăsături.

Berbec: Este veşnic grăbit pe stradă, fie că este īn īntārziere sau nu. Păşeşte rapid, sigur şi precis. Are un elan irezistibil, gata parcă de a doborī un obstacol sau pe cineva. Vocea este imperativă, cu debit precipitat. La volan are mania vitezei. Demarajul şi oprirea sunt violente. Predispus la accidente.

Taur: Merge pe stradă īncet, cufundat īn sine, de parcă ar fi la o lungă plimbare. Pentru el, timpul nu contează. Se opreşte uneori să mai privescă īn jur, fără să zăbovească prea mult. Vocea este melodioasă şi are mai multe tonalităţi pe care le foloseşte după caz. Nu se pricepe să scurteze dialogul.


Prognoza progresată

Una dintre cele mai consacrate metodă de prognoză este prognoza progresată.
Ea se bazează pe principiul următor: la o vārstă oarecare a subiectului, să spunem 32 de ani, se calculează harta obţinută cu 32 de zile după naşterea acestuia. Noile poziţii planetare se numesc progresate.
Se compară poziţiile
planetelor progresate faţă de cele natale şi se obţin astfel informaţii pentru un īntreg an calendaristic.  Anul calendaristic poate fi īmpărţit īn luni astrologice prognoza propriu-zisă constānd īn analizarea punctuală a aspectelor formate.
Este vorba deci, de o prognoză stabilită la nivelul unei luni pe durata unui an calendaristic.
Prognoza poate īncepe cu orice lună a anului,
aceea solicitată de consultant.
Revista are un număr variabil de pagini, īn funcţie de numărul şi importanţa aspectelor formate.
Ea poate avea, uzual, īntre
28 şi 32 de pagini  
īn format A5
(dar nu mai puţin de 24).

citeşte mai mult...

Gemeni: Are un mers vioi, rapid şi suplu, de parcă ar avea aripi la călcīi. Nu-şi economiseşte mişcările din care transpare o anumită nervozitate sau agitaţie. Īşi alege itinerariile cele mai lungi. Debitul verbal este adesea prea rapid; are pasiunea discuţiei. Īşi īnsoţeşte vorbele de gesturi şi grimase. Vocea este nuanţată, iar folosirea accentelor străine o normalitate.

Rac: Mersul este nonşalant, dar oarecum molatic. Chipul este mobil, iar pe faţa lui se pot citi cu uşurinţă toate emoţiile care īl trădează. Vorbeşte īncet, murmurat, ca şi cum ar spune ceva confidenţial.

Leu: Are un mers sigur, regulat, destul de rapid, cu paşi mari, mai ales cānd este animat de vreo dorinţă. Are o ţinută maiestuoasă. Pare radios, fericit, demostrativ şi comunicativ. Vocea este caldă, vibrantă şi răsunătoare.

Fecioară: Mersul său este drept, aşezat, regulat şi calm. Pare uneori stāngace, numai ca afectare a unei anumite nervozităţi. Gesturile sīnt precise, sigure şi articulate. Debitul verbal este aşezat. Gesticulează atāt cu ochii cāt şi cu māinile. Inhibările īi pot pune un uşor
„nod īn gāt“.

Balanţă: Prezintă o distincţie rafinată, graţie şi armonie īn mersul său. Are gesturi destinse, mişcări rotunde, moleşite. Vorbeşte domol, măsurat, odihnitor.

Scorpion: Semnul poate fi recunoscut uşor după privire, voce sau strāngere de mānă. Privirea este vie, pătrunzătoare, vocea sa ia numeroase tonuri, dar indică o anumită asprime, pe cānd strāngerea de mānă este de o puternică căldură care ar vrea să apuce. Nu este vorbăreţ, trebuind să i se smulgă confidenţele. Stilul misterios creează impresia că provacă un interogatoriu.

Săgetător: Are un mers oarecum rapid, cu paşi uşori; are nevoie de libertate īn mişcări, iar deplasarea se face īn puseuri succesive. Pare un sportiv īn modul de a fi. Vocea e persuasivă, iar convingerile sale sunt comunicate cu căldură. Are o strāngere de mānă sinceră, cordială, generoasă, inspirīnd calmul şi libertatea.

Capricorn: Are un mers obişnuit, fără grabă, constant, ca al unui om de la munte. Uneori, este īnsoţit de mişcări rigide sau stāngace. Privirea este tăcută, nu apelează la gesturi sau īnflorituri, vorbeşte simplu şi precis. Vocea este aşezată, iar elocinţa destul de lentă.

Vărsător: Mersul obişnuit trebuie să depăşească o anumită rigiditate īnainte de a deveni armonios. Vocea este mai curānd slabă, limbajul clar, stăpānit; mimica este expresivă, fără a se vrea demonstrativă. Īntregul prezintă o seriozitate, fără nici o gravitate ca o tinereţe chibzuită.

Peşti: Are un mers īnvăluitor, topit, unduios, şi divers. Mimica nu pare a fi de reţinut; pare mai degrabă şters, lipsit de articulaţie, ca şi vocea. Prezintă īnsă o globalitate de gesturi īnvăluitoare. Drumul cel mai scurt este pentru el o curbă după care vrea să culeagă maximum de lucruri.


Manualul astrologului
"Secretele astrelor"

Cartea īnglobează atāt noţiunile de astrologie necesare unei interpretări, cāt şi
Tabelele aferente īntocmirii unei astrograme
.
De aceea, putem vorbi de un
Manual
adresat unei persoane dornice
să descifreze din tainele astrologiei.

Volumul cumulează existenţa a trei cărţi: Interpretările astrologice şi formulele de calcul, Efemeridele 1901-2050 şi Casele Cerului (date din grad īn grad de la 0 la 66 grade latitudine).  

citeşte mai mult... 


Calendar astrologic personalizat

Pornind de la datele unei persoane
(ziua naşterii, ora şi localitatea), se īntocmeşte un calendar īn care sunt vizate tranzitele Soarelui, ale Lunii şi ale planetelor "rapide" Mercur, Venus şi Marte. Se obţine astfel o prognoză zilnică prin care consultantul īşi poate aprecia propriul horoscop.

citeşte mai mult...


Topul zodiilor

Consultanţii fideli ai horoscoapelor „zilnice” 
pot afla cu această ocazie
că astfel de prognoze, de fapt,
 nu există!!!
Se īntāmplă adesea, ca timp de mai bine de
2 zile consecutive, poziţiile corpurilor cereşti din semnele zodiacale să fie aceleaşi.

[...] Algoritmul de calcul, aici prezentat,
se bazează pe o inovaţie:
există o legătură īntre planete, aspecte
şi celebrul „număr de aur” al antichităţii.

citeşte mai mult...

 

 

 

                                             Home
Astrograme                        Astrograma natală    Compatibilităţi parteneriale   Prognoza progresată
Secretele astrelor             Manualul astrologului
Calendar                            Topul zodiilor    Calendar astrologic personalizat
Oferte şi promoţii            Astrograma natală   Manualul astrologului   Compatibilităţi parteneriale   Prognoza progresată   Calendar astrologic personalizat
Caleidoscop                      Astronomie   Astrologie   Articole   Zodiac
Contact                              Blog    Chat-Forum   Despre noi...

 

© Copyright eAstrogramA 2009-2010
All rights reserved

PageRank Checking Icon

  

  Astrograme, Manual de astrologie, Calendar astrologic personalizat, Topul zodiilor Top66 Statistici Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online Horoscop Galerie foto - Roportal Astrologie publicitate online, web design si promovare pe internet www.index2000.ro  Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web

  Director web Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri SEO Romania

 
Matrimoniale
Director Web Santamia    www.startaici.ro   Alexa Toolbar

Afaceri