ASTROLOGIE
Casele Cerului
Semnificaţii

 

Casa I-a.
Reprezintă personalitatea şi expresia aparentă a subiectului. De asemenea, indică modul în care este reflectat şi receptat de alte persoane. Induce temperamentul, constituţia fizică şi formele manifestării în colectiv.

Casa a-II-a. Este legată de posesiunile nativului sub toate formele. Indică atitudinea subiectului faţă de proprietate, sursa din care vor proveni resursele materiale şi modalităţile de câştig.


Astrograma Natală

Pornind de la datele unei persoane
(ziua naşterii, ora şi localitatea),
se analizează şi se interpretează, punctual,
poziţiile planetelor din semne
şi case,
precum şi aspectele formate între acestea.
Pentru a ajuta consultantul care nu este iniţiat
în domeniu, sunt oferite toate explicaţiile
necesare pentru a înţelege
temeiurile de interpretare ale astrologiei.
Mesajul astrogramei este:

Cunoaşte-te pe tine însuţi!
Revista are 32 de pagini în format A5.

citeşte mai mult...

 
Compatibilităţi parteneriale

Programul se adresează în special acelora care sunt preocupaţi de întemeierea unei relaţii parteneriale durabile în cadrul unei căsătorii.
Revista este structurată în 5 părţi.
Se analizează mai întâi
prototipul zodiacal, iar apoi înclinaţiile generale ale fiecărui partener. Sunt analizate influenţele Casei a VII-a
(a căsătoriei), precum şi ale lui
Junon.
Este studiată apoi
Sinastria (compararea celor două hărţi natale), după care este alcătuit un Test de compatibilitate şi concluziile care se pot extrage din acesta. 
În final se studiază
Harta compusă, care face referiri la felul cum se va dezvolta relaţia.
Revista are
28 de pagini în format A5.
 

citeşte mai mult...Casa a-III-a. Reflectă legăturile cu rudele: fraţi, surori, veri, unchi, mătuşi etc. Este legată de viaţa şcolară, educaţia şi pregătirea profesională. Oferă indicaţii asupra nivelului intelectual. Motivează şi induce comunicarea, lecturile, scrisorile, micile deplasări, cu maşina, bicicleta sau mersul pe jos. Favorizează exprimarea orală şi utilizarea cuvântului.

Casa a-IV-a. Este indicaţia începutului şi sfârşitului de viaţă, primei faze a copilăriei şi a bătrâneţii târzii. Sunt reflectate legăturile cu familia, părinţii şi bunicii, natura căminului, relaţiile dintre părinţi, stabilitatea casei părinteşti şi a reşedinţelor optate. Este legată mai târziu de natura vieţii conjugale, de bunurile personale şi valorile funciare.

Casa a-V-a. Este semnificaţia copiilor, a capacităţilor creatoare, a acţiunilor libere şi neangajate. Stimulează activităţile de club, sporturile de agrement, dar şi de performanţă, aventurile personale, atmosfera de vacanţă. Dă indicaţii asupra speculaţiilor financiare şi a jocurilor de noroc. Sunt reflectate experienţele sentimentale şi legăturile amoroase libere.

 


Scrieţi un mesaj !
 


 

Casa a-VI-a. Conferă informaţii asupra sectorului de activitate profesional, felului muncii, relaţiilor cu şefii sau cu subordonaţii. Indică genul de activitate curentă, profesia de bază, implicaţiile angajării colective şi curentului social în care subiectul se lasă antrenat. Reflectă, de asemenea, starea de sănătate, predispoziţiile maladive, puterea de recuperare, longevitatea. Anunţă bolile cronice sau gradul de vitalitate. Este legată şi de animalele domestice

Casa a-VII-a. Indică raporturile cu anturajul, în plan sentimental sau profesional. Oferă informaţii legate de personalitatea soţului, asupra căsătoriei sau proceselor. Sunt vizate asociaţiile de prietenie sau de afaceri.

Casa a-VIII-a. Este legată de moşteniri, bunurile dobândite prin continuitate, companiile de asigurări sau de pensii, casele de ajutor social, valorile încredinţate Burselor sau Băncilor. Sunt oferite indicaţii referitoare la moarte, fie a subiectului, fie a unor persoane apropiate. Este sectorul forţei vitale, a sexualităţii sau a crimei.


Prognoza progresată

Una dintre cele mai consacrate metodă de prognoză este prognoza progresată.
Ea se bazează pe principiul următor: la o vârstă oarecare a subiectului, să spunem 32 de ani, se calculează harta obţinută cu 32 de zile după naşterea acestuia. Noile poziţii planetare se numesc progresate.
Se compară poziţiile
planetelor progresate faţă de cele natale şi se obţin astfel informaţii pentru un întreg an calendaristic.  Anul calendaristic poate fi împărţit în luni astrologice prognoza propriu-zisă constând în analizarea punctuală a aspectelor formate.
Este vorba deci, de o prognoză stabilită la nivelul unei luni pe durata unui an calendaristic.
Prognoza poate începe cu orice lună a anului,
aceea solicitată de consultant.
Revista are un număr variabil de pagini, în funcţie de numărul şi importanţa aspectelor formate.
Ea poate avea, uzual, între
28 şi 32 de pagini  
în format A5
(dar nu mai puţin de 24).

citeşte mai mult...

Casa a-IX-a. Sunt afirmate capacităţile intelectuale prin forma studiilor superioare sau modalităţile de aprofundare a cunoştinţelor, natura lor, orientarea, caracterul abstract sau palpabil, finalizarea proiectelor personale, a aspiraţiilor sau doleanţelor. Sunt indicate călătoriile în locurile mai îndepărtate, relaţiile cu străinii, învăţarea altor limbi. Este expresia idealurilor, conştiinţei, iluziei.

Casa a-X-a. Sunt exprimate realizările din afara căminului, profesia, cariera, afirmarea socială. Indică statutul sau rangul public dobândit, responsabilităţile asumate, fixarea sau labilitatea poziţiei obţinute, disciplina şi gradul de popularitate a persoanei.

Casa a-XI-a. Oferă indicaţii asupra prieteniilor, cunoştinţelor, asociaţilor, atitudinilor partinice. Sunt implicate toate relaţiile cu un caracter mai larg, motivaţiile lor, profunzimea implicaţiilor, consistenţa acestora. Sunt vizate proiectele de grup, aspiraţiile şi tendinţele generale.

Casa a-XII-a. Este semnul singurătăţii şi al vieţii de circumstanţă.
Poate fi vorba de o solitudine aleasă sau impusă. Este afirmată dorinţa de izolare sau de detaşare. Uneori, comunicare sau relaţie empatică cu persoanele aflate într-o suferinţă oarecare sau în izolare, în spital, închisoare sau azil. Este semnificaţia inconştientului şi a tendinţelor evadării din realitate.


Manualul astrologului
"Secretele astrelor"

Cartea înglobează atât noţiunile de astrologie necesare unei interpretări, cât şi
Tabelele aferente întocmirii unei astrograme
.
De aceea, putem vorbi de un
Manual
adresat unei persoane dornice
să descifreze din tainele astrologiei.

Volumul cumulează existenţa a trei cărţi: Interpretările astrologice şi formulele de calcul, Efemeridele 1901-2050 şi Casele Cerului (date din grad în grad de la 0 la 66 grade latitudine).  

citeşte mai mult... 


Calendar astrologic personalizat

Pornind de la datele unei persoane
(ziua naşterii, ora şi localitatea), se întocmeşte un calendar în care sunt vizate tranzitele Soarelui, ale Lunii şi ale planetelor "rapide" Mercur, Venus şi Marte. Se obţine astfel o prognoză zilnică prin care consultantul îşi poate aprecia propriul horoscop.

citeşte mai mult...


Topul zodiilor

Consultanţii fideli ai horoscoapelor „zilnice” 
pot afla cu această ocazie
că astfel de prognoze, de fapt,
 nu există!!!
Se întâmplă adesea, ca timp de mai bine de
2 zile consecutive, poziţiile corpurilor cereşti din semnele zodiacale să fie aceleaşi.

[...] Algoritmul de calcul, aici prezentat,
se bazează pe o inovaţie:
există o legătură între planete, aspecte
şi celebrul „număr de aur” al antichităţii.

citeşte mai mult...

 

 

 

                                             Home
Astrograme                        Astrograma natală    Compatibilităţi parteneriale   Prognoza progresată
Secretele astrelor             Manualul astrologului
Calendar                            Topul zodiilor    Calendar astrologic personalizat
Oferte şi promoţii            Astrograma natală   Manualul astrologului   Compatibilităţi parteneriale   Prognoza progresată   Calendar astrologic personalizat
Caleidoscop                      Astronomie   Astrologie   Articole   Zodiac
Contact                              Blog    Chat-Forum   Despre noi...

 

© Copyright eAstrogramA 2009-2010
All rights reserved

PageRank Checking Icon

  

  Astrograme, Manual de astrologie, Calendar astrologic personalizat, Topul zodiilor Top66 Statistici Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online Horoscop Galerie foto - Roportal Astrologie publicitate online, web design si promovare pe internet www.index2000.ro  Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web

  Director web Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri SEO Romania

 
Matrimoniale
Director Web Santamia    www.startaici.ro   Alexa Toolbar

Afaceri