ASTROLOGIE
Harta natală
Utilităţile Hărţii Natale

Interpretările unei hărţi nu se concentrează în jurul afirmaţiilor de bine sau rău, pozitiv sau negativ, benefic sau malefic. Ele evidenţiază trăsături ale nativului, care în circumstanţe specifice se pot transforma în calităţi sau defecte, dar ale căror manifestări vor fi legate de liberul-arbitru, respectiv evoluţia subiectului.

În prima parte a vieţii, în timpul copilăriei, intensitatea influenţelor astrale va fi mai puternică, copilul având un discernământ scăzut în analiza şi interpretarea faptelor. Cunoaşterea din timp a trăsăturilor astrologice, îl va ajuta pe părinte să-i influenţeze corect dezvoltarea şi să aplice cele mai adecvate măsuri educaţionale. Prima aplicaţie extrasă din întocmirea unei hărţi natale este privitoare la funcţia ei educaţională. Majoritatea persoanelor sesizează diferenţele comportamentale ale unor categorii zodiacale. Părintele ar trebui să se informeze despre înclinaţiile naturale ale copilului său şi să creeze posibilităţile de afirmare ale acestora, prin şcoli, prin lecţii sau cursuri specifice.


Astrograma Natală

Pornind de la datele unei persoane
(ziua naşterii, ora şi localitatea),
se analizează şi se interpretează, punctual,
poziţiile planetelor din semne
şi case,
precum şi aspectele formate între acestea.
Pentru a ajuta consultantul care nu este iniţiat
în domeniu, sunt oferite toate explicaţiile
necesare pentru a înţelege
temeiurile de interpretare ale astrologiei.
Mesajul astrogramei este:

Cunoaşte-te pe tine însuţi!
Revista are 32 de pagini în format A5.

citeşte mai mult...

 
Compatibilităţi parteneriale

Programul se adresează în special acelora care sunt preocupaţi de întemeierea unei relaţii parteneriale durabile în cadrul unei căsătorii.
Revista este structurată în 5 părţi.
Se analizează mai întâi
prototipul zodiacal, iar apoi înclinaţiile generale ale fiecărui partener. Sunt analizate influenţele Casei a VII-a
(a căsătoriei), precum şi ale lui
Junon.
Este studiată apoi
Sinastria (compararea celor două hărţi natale), după care este alcătuit un Test de compatibilitate şi concluziile care se pot extrage din acesta. 
În final se studiază
Harta compusă, care face referiri la felul cum se va dezvolta relaţia.
Revista are
28 de pagini în format A5.
 

citeşte mai mult...Ajuns la vârsta adolescenţei, tânărul manifestă aptitudini în mai multe domenii, chiar paralele, şi este pus în situaţia prematură de a lua decizia unei profesii de viaţă. Nu întotdeauna datele pe care i le furnizează anturajul sau societatea sunt suficiente pentru corecta sa decizie. Se poate întâmpla ca profesia cea mai potrivită să nu existe încă, sau ca aceasta să fie privită cu un oarecare dispreţ din partea apropiaţilor. Numeroasele incertitudini îl pot împinge pe tânăr, dacă nu pe o cale greşită, cel puţin ocolită. Învăţarea oricărei profesii va fi un câştig individual incontestabil, dar tânărul va constata cu insatisfacţie nivelul tot mai ridicat al concurenţei, cât şi absenţa oportunităţilor în exercitarea meseriei alese. Putem extrage de aici o a doua funcţie aplicativă a astrologiei, aceea a orientării profesionale.

 


Scrieţi un mesaj !
 


 

Pornit mai adânc în viaţă, tânărul va intra în contact cu numeroase persoane, va face parte din anumite asociaţii şi echipe, va avea anumiţi prieteni, va colabora sau coopera cu anumite categorii sociale. Se va afla iarăşi în faţa unor decizii importante: întemeierea unui cămin, alegerea unor parteneri de afaceri sau colaboratori profesionali, fixarea unor prietenii durabile. Interesează mai ales genul relaţiilor umane pe termen lung sau indefinit, ale căror transformări ulterioare sunt imposibil de apreciat. Putem vorbi chiar de o experienţă de viaţă insuficientă pentru luarea unor decizii foarte importante. Se desprinde o a treia funcţie aplicativă a astrologiei, aceea a compatibilităţii relaţiilor umane. Ele se pot raporta fie la cele matrimoniale, fie la cele profesionale, fie la cele simplu umane. Alegerea persoanelor potrivite, pentru diferite tipuri de cooperare, va contribui la integrarea armonioasă a subiectului în societate şi ar putea evita apariţia asperităţilor sau insucceselor unor preferinţe spontane şi superficiale.


Prognoza progresată

Una dintre cele mai consacrate metodă de prognoză este prognoza progresată.
Ea se bazează pe principiul următor: la o vârstă oarecare a subiectului, să spunem 32 de ani, se calculează harta obţinută cu 32 de zile după naşterea acestuia. Noile poziţii planetare se numesc progresate.
Se compară poziţiile
planetelor progresate faţă de cele natale şi se obţin astfel informaţii pentru un întreg an calendaristic.  Anul calendaristic poate fi împărţit în luni astrologice prognoza propriu-zisă constând în analizarea punctuală a aspectelor formate.
Este vorba deci, de o prognoză stabilită la nivelul unei luni pe durata unui an calendaristic.
Prognoza poate începe cu orice lună a anului,
aceea solicitată de consultant.
Revista are un număr variabil de pagini, în funcţie de numărul şi importanţa aspectelor formate.
Ea poate avea, uzual, între
28 şi 32 de pagini  
în format A5
(dar nu mai puţin de 24).

citeşte mai mult...

Harta natală conţine, de asemenea, informaţii preţioase legate de sănătate şi starea de vitalitate a persoanei. Subiectul poate fi prevenit asupra părţilor corpului şi organelor mai sensibile, cât şi a categoriilor de boli prezumtive. Este vorba de funcţia preventivă a maladiilor, pe care astrologia o pune la dispoziţie.

Finalmente, pentru omul matur, astrologia este un instrument de autocunoaştere. Ea aduce observaţii pe care persoana le poate neglija şi care i se pot dovedi de un real folos pentru evoluţia sa de ansamblu. Rolul astrologiei este acela de îndrumare, prin mijloace exhaustive, pentru depistarea căilor de ameliorare a nemulţumirilor existente şi refocalizarea energiilor către formele de succes.


Manualul astrologului
"Secretele astrelor"

Cartea înglobează atât noţiunile de astrologie necesare unei interpretări, cât şi
Tabelele aferente întocmirii unei astrograme
.
De aceea, putem vorbi de un
Manual
adresat unei persoane dornice
să descifreze din tainele astrologiei.

Volumul cumulează existenţa a trei cărţi: Interpretările astrologice şi formulele de calcul, Efemeridele 1901-2050 şi Casele Cerului (date din grad în grad de la 0 la 66 grade latitudine).  

citeşte mai mult... 


Calendar astrologic personalizat

Pornind de la datele unei persoane
(ziua naşterii, ora şi localitatea), se întocmeşte un calendar în care sunt vizate tranzitele Soarelui, ale Lunii şi ale planetelor "rapide" Mercur, Venus şi Marte. Se obţine astfel o prognoză zilnică prin care consultantul îşi poate aprecia propriul horoscop.

citeşte mai mult...


Topul zodiilor

Consultanţii fideli ai horoscoapelor „zilnice” 
pot afla cu această ocazie
că astfel de prognoze, de fapt,
 nu există!!!
Se întâmplă adesea, ca timp de mai bine de
2 zile consecutive, poziţiile corpurilor cereşti din semnele zodiacale să fie aceleaşi.

[...] Algoritmul de calcul, aici prezentat,
se bazează pe o inovaţie:
există o legătură între planete, aspecte
şi celebrul „număr de aur” al antichităţii.

citeşte mai mult...

 

 

 

                                             Home
Astrograme                        Astrograma natală    Compatibilităţi parteneriale   Prognoza progresată
Secretele astrelor             Manualul astrologului
Calendar                            Topul zodiilor    Calendar astrologic personalizat
Oferte şi promoţii            Astrograma natală   Manualul astrologului   Compatibilităţi parteneriale   Prognoza progresată   Calendar astrologic personalizat
Caleidoscop                      Astronomie   Astrologie   Articole   Zodiac
Contact                              Blog    Chat-Forum   Despre noi...

 

© Copyright eAstrogramA 2009-2010
All rights reserved

PageRank Checking Icon

  

  Astrograme, Manual de astrologie, Calendar astrologic personalizat, Topul zodiilor Top66 Statistici Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online Horoscop Galerie foto - Roportal Astrologie publicitate online, web design si promovare pe internet www.index2000.ro  Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web

  Director web Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri SEO Romania

 
Matrimoniale
Director Web Santamia    www.startaici.ro   Alexa Toolbar

Afaceri